Houtrot reparatie

Vakkundige houtrot reparatie voor Alkmaar en omgeving

Houtrot reparatie Alkmaar en omgevingHoutrot: ziek en rottend hout. Houtrot ontstaat als hout lange tijd in aanraking komt met vocht en niet goed uit kan drogen. Goed en tijdig onderhoud van houtwerk kan schade helpen voorkomen.

Houtrot is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Gelukkig is hout dat is aangetast door houtrot nog lang niet afgeschreven. Door houtrotherstel hoeft een kozijn, raam of deur niet per se vervangen te worden. Soms is de beschadiging klein of eenvoudig te repareren. Een houtrot reparatie bespaart u dan de hogere kosten van vervanging.

Banks Building heeft jarenlange ervaring in herstel van houtrot, van kleine reparaties met gebruikmaking van epoxy tot deels of complete vervanging van aangetaste houten delen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Banks Building.

Bel 06 311 511 46

Offerte van uw klussenbedrijf in Alkmaar

 

Waar kunt u houtrot aan herkennen?

Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op, omdat het niet goed zichtbaar is onder de verf of beits. De volgende punten kunnen aanwijzingen zijn dat u te maken heeft met een houtrot probleem:

  • Klemmende deuren en kozijnen doordat overmatig vochtig hout is uitgezet;
  • Blazen of barsten in de verf of verf die loslaat;
  • Hout dat zacht aanvoelt of hol klinkt als je erop klopt;
  • ‘Deuken’ in het hout;
  • Verbindingen in houten delen die loslaten en openstaan;
  • Bruine of zwarte verkleuringen bij hout dat niet geverfd is.

Houtrot ontdekt? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij het klusbedrijf voor Alkmaar en omgeving, Banks Building.

Bel 06 311 511 46

Offerte van uw klussenbedrijf in Alkmaar