Over Banks Building

Op zoek naar een allround klusbedrijf in Alkmaar?

Banks Building verzorgt alle onderhoud en reparaties aan uw woning; van kleine klusjes tot een complete verbouwing van badkamer of keuken. Schilderwerk binnen of buiten, stukadoorswerk, timmerwerk, installaties, tegelen en reparatie van lekkage. Ook kleine klussen zoals het ophangen van een spiegel of kapstok, of plaatsen van een kast.

Banks Building in het kort

Andre Banks. Foto JJfoto/Jan Jong

Andre Banks. Foto JJfoto/Jan Jong

‘Kiwi’ is niet alleen de naam van een soort fruit, maar ook de naam van een klein loopvogeltje, het nationale symbool van Nieuw-Zeeland. Nieuw-Zeelanders worden daarom vaak Kiwi’s genoemd. “Wat doet een Kiwi nu in Alkmaar?” is een vraag die Andre Banks geregeld moet beantwoorden. “Familie” is het steevaste antwoord. Na 12 jaar met zijn Nederlandse vrouw in Nieuw-Zeeland gewoond te hebben, werd het tijd om de kinderen beter te laten kennismaken met de Nederlandse cultuur en hun Nederlandse familie.

In Nieuw-Zeeland was Andre jarenlang eigenaar van een succesvol bouw en klusbedrijf, Banks Building Ltd. De klanten en opdrachten waren divers; van kleine klussen bij particulieren en regelmatig onderhoud aan huurwoningen, tot complete verbouwingen van grote villa’s. Maar hoe groot of klein een klus ook was, contact en afspraken met de klant stonden altijd centraal.

Communicatie met de klant vormt, volgens Andre Banks, de basis voor een succesvolle uitvoering van elke klus en een tevreden klant.

Deze kennis en ervaring neemt Andre mee bij de start van zijn nieuwe bedrijf in Alkmaar, Banks Building.

Met Banks Building is Alkmaar een ervaren, professionele klusjesman rijker.

Bel 06 311 511 46

button

Op zoek naar een schilder, timmerman, loodgieter, stukadoor of tegelzetter?

Met 1 telefoontje is alles geregeld.

Communicatie vormt de basis voor een succesvolle uitvoering van elke klus en een tevreden klant