Badkamer verbouwen?

Badkamer verbouwen? Huur een vakman in.

badkamer verbouwen Alkmaar? Bel Banks Building 06 31151146Is je badkamer aan een renovatie of verbouwing toe? Zelf doen is goedkoper, maar het kost je veel vrije tijd. Als je alleen in de avonduren en de weekenden tijd hebt om te klussen, duurt bovendien het bouwproces – en dus de tijd waarin je zonder badkamer zit! – erg lang.

Naast tijd heb je voor een renovatie of verbouwing van de badkamer behoorlijk wat kennis en ervaring nodig. Om deze redenen laten veel mensen deze klus over aan een badkamer installateur.

Aandachtspunten bij badkamer verbouwing

Je kunt je huidige badkamer opfrissen met een badkamer renovatie of je kunt een compleet nieuwe badkamer installeren. Denk bij het maken van plannen voor een badkamer renovatie of verbouwing ook aan de volgende dingen:

  • Goede ventilatie
  • Goed werkende leidingen
  • Verlichting (sfeervol)
  • Levensduur van het sanitair (je wilt er nog jaren van genieten)
  • Praktische indeling van de ruimte

Het tegelwerk in de badkamer bepaalt voor een groot deel de uitstraling en de sfeer. Een vakman zorgt voor mooie strak betegelde wanden en vloeren.

Huur een vakman in

Banks Building heeft in Nederland en Nieuw Zeeland talloze badkamers gerenoveerd en verbouwd, van eenvoudige en functionele ruimtes tot ultra luxe droombadkamers. Voor advies en een vrijblijvende offerte bel 06 31151146.